Kapcsolatfelvétel

Molnár Ádám

E-mail: adam.molnar@bayzoltan.hu

Telefon: 06 1 463-0565

 

Kálai Katalin

E-mail: katalin.kalai@bayzoltan.hu

Telefon: 06 1 463-0554

 

Bay Zoltán Nonprofit Kft.

 

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország vezető alkalmazott kutatóintézet hálózata, melynek célja a magyarországi vállalatok versenyképességének és hatékonyságának növelése sikeres innováció és technológia transzfer révén, szoros együttműködésben hazai és vezető külföldi partnerintézményekkel.

Hazai és külföldi megrendelőink számára – amely jelenleg több mint 200 vállalatot jelent - komplex tudományos és műszaki megoldásokat kínálunk a hatékonyabb és eredményesebb működésük elérése érdekében. Más szóval a partner intézményeink számára az „innovációs-híd” szerepét töltjük be alkalmazott kutatás-fejlesztési és technológia transzfer tevékenységen keresztül.

Kutatási tevékenységeinken felül 2012-től a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. támogatja az EU és más nemzetközi K+F+I programokban való intézményi részvételt, nemzeti szinten koordinálja az EURAXESS kutatói mobilitási programot, valamint országos hatókörrel végzi a Brüsszeli KFI HunOR Iroda működtetését és szakmai vezetését is.

logoen.jpg

Hírek

Euraxess Álláslehetőségek